Kreu

Krijoni faqe interneti profesionale në pak minuta!

Si funksion?

Hapi 1 – Mbledhim te gjithe informacionin qe do te ngarkohet ne faqen e uebit.

Hapi 2 – Zgjedhim pamjen/shabllonin sesi do te duket faqja ne sipas tematikes se biznesit.

Hapi 3 – Fillojm te bejm konfigurimin e websitet dhe ne pak ore behet gati.

Pyetjet e bëra më shpesh

Ne mundesojmë mbështetje për çdo klient.

Pse duhet të kem një faqe interneti?

Duke krijuar një faqe interneti, ju po krijoni një prani në internet. Kjo ju lejon të lidheni me njerëz që përndryshe nuk mund t’i arrini. Nëse jeni duke krijuar një uebsajt bazë me informacione kontakti për biznesin tuaj të vogël ose praktikën mjekësore, duke krijuar një faqe fillestare për punën tuaj të pavarur, një përvojë me shumë faqe për biznesin tuaj të fotografisë së dasmave ose thjesht dëshironi një vend për të bloguar rreth mendimeve tuaja mbi ushqimi, të kesh një faqe interneti do t’ju japë një avantazh dinamik.

Si mund të krijoj një faqe interneti?

Krijimi i një faqe interneti është një përpjekje relativisht e vogël që mund të ketë një ndikim të madh në fundin e biznesit tuaj. Ja se si të filloni të ndërtoni faqen tuaj të internetit:

Organizohuni
Mendoni për informacionet dhe imazhet që dëshironi të përfshini në faqen tuaj të internetit dhe cilat kategori do t’ju nevojiten për të organizuar atë përmbajtje. Ndoshta do t’ju duhet një faqe Rreth me informacionin e kontaktit, ose një faqe menyje për të treguar ushqime të shijshme? Ju do të bëni përparim të shpejtë nëse mund të hartoni një strukturë të përgjithshme përpara se të filloni të krijoni faqen tuaj.

Zgjidhni një shabllon të internetit
Zgjidhni një shabllon për të filluar, ose shtypni Start Falas që Uebfaqet + Marketingu të gjenerojnë një shabllon të përshtatshëm për biznesin për ju.
Personalizojeni faqen tuaj te internetit
Përdorni redaktuesin tonë të thjeshtë për të shtuar përmbajtjen, produktet dhe informacionin e biznesit tuaj dhe për të personalizuar ngjyrat, fontet dhe paraqitjet.

Zgjidhni domenin tuaj
Regjistroni një domen të personalizuar ose lidhni atë që zotëroni tashmë me faqen tuaj të internetit. Kjo i ndihmon njerëzit të identifikojnë lehtësisht biznesin tuaj nga adresa në internet e faqes suaj.
Optimizoni faqen tuaj të internetit për motorët e kërkimit
Përdorni optimizuesin premium SEO për të siguruar që faqja juaj e internetit të gjendet lehtësisht në motorët e kërkimit si Google.

Hapni faqen tuaj të internetit
Publikoni faqen tuaj të internetit dhe shikoni biznesin tuaj të rritet, ndërkohë që menaxhoni gjithçka – si përditësimet e sajtit, komentet dhe postimet sociale – nga një panel kontrolli, në çdo pajisje.

A mund të lidh median time sociale dhe faqen time?

Po.  Opsioni për t’u lidhur me Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn dhe YouTube në faqen tuaj të internetit ju jep një avantazh në komunikimin me vizitorët tuaj. Duke vendosur në mënyrë qendrore të gjitha lidhjet në një vend – uebsajtin tuaj të ri – ju po u jepni vizitorëve tuaj online një përvojë të qetë.